212034

A hasonlítgatás a boldogság gyilkosa!

Kutatások bizonyítják, hogy a kreatív tevékenység óriási szerepet játszik az önmegvalósításban! Ennek ellenére sokan felesleges időpocsékolásnak tartják!

Mielőtt belevágunk nézzük meg mit is jelent a kreatív tevékenység fogalma: Ez lehet zene, fotózás, tánc, színészkedés, egy motor megtervezése, főzés, írás, rajz, dekoráció, bármi. 

Most lehet azt gondolod, hogy "én nem vagyok az a kreatív fajta".. nyugi, ezt rajtad kívül még sokan feltételezik magunkról! 

Eláruljuk a titkot, hogy senki nem született kreatívnak! Ez egy tanulható képesség, amivel ápolod a lelked, levezeted a belső feszültséget! 

Csatlakozz és tanuld meg a festés, pasztellezés, rajzolás trükkjeit!Csatlakozz és tanuld meg a festés, pasztellezés, rajzolás trükkjeit!

 


Akadályozó tévhit a rajzolásban!

Több, mint 14 éves oktató tapasztalatink rávilágítottak, hogy sokan bár éveken keresztül csodálják a rajzolást/festést, soha nem vágnak bele! 

Miért?

Nagyon egyszerű! Nem tudják az agyukban áttörni azt a gátat, hogy "én egy vonalat sem tudok rajzolni"! 

Erre a legjobb bizonyíték a jobb agyféltekés rajztanfolyam, ahol az emberek ámulva nézik az első és utolsó napon készített képeiket!

Gyakran halljuk ezt: "Aztaaa! Sosem gondoltam volna, hogy erre képes vagyok!"

Valósághű rajzolás 3 nap alatt!Valósághű rajzolás 3 nap alatt!

Mi ebből a tanulság?

Ne legyél kishitű! Igenis merj belevágni, még akkor is, ha most azt érzed béna leszel. Talán ide vág ez a mondás is: "Sosem veszítesz csak nyersz vagy tanulsz"

Gondolj csak bele, mennyire bosszantana, ha úgy tettél le az álmaidról, hogy valójában az esélyt sem adtad meg magadnak!

Valósághű rajzolás 3 nap alatt!Valósághű rajzolás 3 nap alatt!

Sose hasonlítgasd magad másokhoz!

Ez ismét egy olyan téma, amit nem lehet megkerülni! Tedd a szívedre a kezed, előfordult már, hogy magadat mérted másokhoz? 

Pl: "A szomszédom olyan gyönyörű képeket fest, én ehhez képest béna vagyok és sosem jutok el az ő szintjére!"

BUMM!! Már bele is sétáltál a csapdába, hiszen hasonlítgattad magad! Persze azt nem vetted figyelembe, hogy a szomszéd már 5 éve alkot, te pedig 3 hete kezdted!

Jegyezd meg: A hasonlítgatás a boldogságod gyilkosa!

Csatlakozz és tanuld meg a festés, pasztellezés, rajzolás trükkjeit!Csatlakozz a valdor art mentor programhoz és tanuld meg a festés, pasztellezés, rajzolás trükkjeit!

Mi ebből a tanulság?

Légy türelmes és tanuld meg magadat dicsérni! Sokan soha életükben nem tudják a saját munkájukat elismerni. 

Ne azzal foglalkozz, hogy mi az, amit jobban kéne csinálnod, vagy hol kéne már tartanod! Büszkének kell lenni arra, amit elértél! 

Persze azzal semmi gond nincsen, ha a jobbak munkájából inspirálódsz, kikéred a véleményüket stb.. De ne feledd soha nem szabad irigységet érezned azért, ahol ő tart!

Csatlakozz a valdor art mentor programhoz és tanuld meg a festés, pasztellezés, rajzolás trükkjeit!Csatlakozz a valdor art mentor programhoz és tanuld meg a festés, pasztellezés, rajzolás trükkjeit!

Nem szégyen tanácsot kérni!

Lehet már hallottál a mentorprogramunkról. A tagjaink számára létrehoztunk egy zárt facebook csoportot, hogy a munkákat oda tudják feltölteni és a mentorok értékelni tudják!

Előfordult, hogy valaki azért nem rakta fel ide a kész képeit, mert szégyellte a tudását! Mi sem úgy születtünk, hogy azonnal tudtunk rajzolni, festeni. 

Ez nem is csak az alkotásra igaz, az élet bármilyen területére! SOHA NEM SZÉGYEN kikérni más véleményét! 

Az építő kritika hozzá tartozik az élethez! Ezeket felfoghatod kudarcként is, de átgondolhat és építkezhetsz belőlük!

Csatlakozz a valdor art mentor programhoz és tanuld meg a festés, pasztellezés, rajzolás trükkjeit!  Csatlakozz a valdor art mentor programhoz és tanuld meg a festés, pasztellezés, rajzolás trükkjeit!

 


Készen állsz a saját történeted hőse lenni?

mentor program kapui most zárva vannak. De a legjobbat hagytuk a végére! Már most fel tudsz iratkozni a várólistára!

Miért érdemes feliratkozni?

A várólistára feliratkozókat előnyben részesítjük a legközelebbi nyitásnál és kiemelt kedvezménnyel biztosítjuk a csatlakozást a programhoz.

Ha úgy érzed benned is több van és végre szeretnéd magadból kihozni a maximumot, akkor várunk téged is szeretettel! 

Kattints a linkre, kukkants bele ingyenesen a program oktatóanyagaiba és kulisszatitkaiba.

ÉRDEKEL A MENTOR PROGRAM>>>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: