Tudj meg mindent Gortvay Barbara kiállításáról!

Barbara, aki a Mentorprogramunk Elit csoportjának tagja, első önálló kiállításának megnyitóján vett részt 2023 június 1-jén. A kiállítás az Újpesti Krúdy Estek keretében került megrendezésre, és a művésznő 15 alkotását tárja a közönség elé egy másik alkotó képeinek társaságában, egészen 2023 július 5-ig.


Barbara története

Barbara már gyermekkorában is szeretett rajzolni, viszont sokáig nem volt kitartása ahhoz, hogy komolyabban foglalkozzon az alkotással, azonban mindig visszatért hozzá, amit nagyon jól tett! Mentorprogramunkkal többször is szemezett, mire rászánta magát, hogy elinduljon művészi útján, de miután megtette az első lépést, nem volt visszaút!

kavezo.webp - ValdorArt csilalg.webp - ValdorArt

Barbarának az az álma, hogy olyan képeket rajzoljon, amik az ő képzeletében születnek meg. A Mentorprogram tökéletes számára, hiszen az egyedi alkotásokhoz fontos, hogy megismerje a különféle stílusokat, technikákat és ezekből alkossa meg sajátját. A kedvencei jelenleg a pasztell és az olajfestés.

Az Elit csoportban nagyon jól érzi magát, és nem csak azért, mert látható fejlődésen ment keresztül és mindig talál valami új tippet és trükköt, amit beleépíthet művészetébe, hanem azért is, mert az alkotói közösség nagyon fontos lett számára. Jó embereket ismert meg, akikkel megoszthatja örömét és bántatát is, mindig jó hangulatban telnek a foglalkozások.

varoskep.webp - ValdorArt koktel.webp - ValdorArt

Barbara kiállítása

Mint már említettük, Barbarának megnyílt első kiállítása egy másik művész társaságában a Krúdy Estek keretében. A művésznő 15 csodás alkotása tekinthető meg egészen 2023 július 5-ig, így aki teheti, annak érdemes benéznie!

A kiállítás megnyitó eseményét 2023 június 1-én tartották Budapesten a 4. kerületben, a Király utca 5 szám alatti Szabó Ervin könyvtárban, ahol Barbara művei nem csupán megtekinthetők, hanem meg is vásárolhatók. Barbara részt vett a megnyitón is, ahol, bár izgult, nagyon jól érezte magát. Ez az esemény megerősítette őt abban a hitben, hogy jó úton halad művészi karrierjében.

A rendezvény gazdag és sokszínű volt. Részt vettek különböző neves írók, költők és zenészek is, hozzájárulva az est kulturális atmoszférájához. Különösen megragadta Barbarát Zsuzsa Mihály énekes, színművész előadása, akinek a hangja számára különösen tetszett.

barbara - ValdorArt kiallitas - ValdorArt

 

Büszkék vagyunk Barbarára, és örülünk annak, hogy művészi fejlődésének folyamatosan tanúi lehetünk. Reméljük, az ő példája is inspirálja majd a jövőbeni művészeket és alkotókat!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok>

Mentorprogram>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: