Újévi üdvözlet 2019

Hallgasd meg az Újévi üdvözletünket vagy olvasd el, hogy mit üzenünk neked 2019-ben!


Senki nem lett egyből profi!

Decemberben nagyon sok tanítványunkkal találkoztunk és beszélgettünk. Szóba jött többek között a Rajz Rajongók Klubja zárt Facebook csoport is, amit nektek hoztunk létre, azoknak, akik már tanultatok tőlünk.

Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy ilyen sok gyönyörű képet osztottatok meg a csoportban! Ugyancsak hálásak vagyunk azokért a támogató, dicsérő kommentekért, amiket a képekhez adtatok és a segítő szándékú kritikákért, mert így lehet fejlődni.

Amikor létrehoztuk a csoportot, pont az volt az egyik célunk, hogy egy olyan alkotói közösséget hozzunk létre, ahol kezdők, haladó és profik egyaránt megmutathatják, hogy hol tartanak. Ugyanakkor azt is érzékeltük, hogy a sok kiváló alkotás mellett, a kezdőknek elszállt a bátorsága, hogy kitegyék a rajzaikat! Higgyétek el semmi sem ciki! Aki most haladó, biztosan emlékszik rá, hogy évekkel ezelőtt hol kezdte, hány képet tépet szét, dobott ki, míg az úgy nem nézett ki, ahogy ő szerette volna.


Nézd 15 évvel ezelőtt így rajzoltunk, most pedig...

Blog uj ev 2019 elso rajz 15 eve Peter - ValdorArt blog 2018 presser 9 - ValdorArt
Blog uj ev 2019 elso rajz 15 eve Andi - ValdorArt Blog 2015 festos AndiMark 09 - ValdorArt

Ezért szeretnénk buzdítani, hogy bátran tedd ki a rajzodat akkor is, ha csak egy héttel ezelőtt kezdtél el rajzolni! Hidd el senki nem fogja leszólni a csoportban, segítő, bátorító kommenteket fogsz kapni és nagyon sokat fogsz tanulni ezekből! Senki nem egyből lett profi! Amikor mi is itthon rajzolunk, mindig megmutatjuk egymásnak a végeredményt, hogy halljuk a másik véleményét róla! Sokszor az ember annyira bele van merülve a saját  rajzába, hogy nem látja a fától az erdőt, egyszerűen kell a külső szem.

Találd ki, mit szoktunk a legtöbbször egymásnak mondani? Pont ugyanazt, amit nektek is! "Kicsit sötétíts itt, kicsit világosíts amott, növeld a kontrasztot!"

Ha még nem vagy tagja a Rajz Rajongók Klubjának, csatlakozz minél előbb! Ha már itt vagy, posztolj bátran, hogy mi is lássuk a képeidet!

Még egyszer Boldog Új Évet kívánunk!
Rajzolj,  fess, alkoss ebben az évben is!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: