Újévi üdvözlet 2019

 

Hallgasd meg az Újévi üdvözletünket vagy olvasd el, hogy mit üzenünk neked 2019-ben!


Senki nem lett egyből profi!

Decemberben nagyon sok tanítványunkkal találkoztunk és beszélgettünk. Szóba jött többek között a Rajz Rajongók Klubja zárt Facebook csoport is, amit nektek hoztunk létre, azoknak, akik már tanultatok tőlünk online vagy tantermi tanfolyamainkon.

Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy ilyen sok gyönyörű képet osztottatok meg a csoportban! Ugyancsak hálásak vagyunk azokért a támogató, dicsérő kommentekért, amiket a képekhez adtatok és a segítő szándékú kritikákért, mert így lehet fejlődni.

Amikor létrehoztuk a csoportot, pont az volt az egyik célunk, hogy egy olyan alkotói közösséget hozzunk létre, ahol kezdők, haladó és profik egyaránt megmutathatják, hogy hol tartanak. Ugyanakkor azt is érzékeltük, hogy a sok kiváló alkotás mellett, a kezdőknek elszállt a bátorsága, hogy kitegyék a rajzaikat! Higgyétek el semmi sem ciki! Aki most haladó, biztosan emlékszik rá, hogy évekkel ezelőtt hol kezdte, hány képet tépet szét, dobott ki, míg az úgy nem nézett ki, ahogy ő szerette volna.


Nézd 15 évvel ezelőtt így rajzoltunk, most pedig...

Ezért szeretnénk buzdítani, hogy bátran tedd ki a rajzodat akkor is, ha csak egy héttel ezelőtt kezdtél el rajzolni! Hidd el senki nem fogja leszólni a csoportban, segítő, bátorító kommenteket fogsz kapni és nagyon sokat fogsz tanulni ezekből! Senki nem egyből lett profi! Amikor mi is itthon rajzolunk, mindig megmutatjuk egymásnak a végeredményt, hogy halljuk a másik véleményét róla! Sokszor az ember annyira bele van merülve a saját  rajzába, hogy nem látja a fától az erdőt, egyszerűen kell a külső szem.

Találd ki, mit szoktunk a legtöbbször egymásnak mondani? Pont ugyanazt, amit nektek is! "Kicsit sötétíts itt, kicsit világosíts amott, növeld a kontrasztot!"

Ha még nem vagy tagja a Rajz Rajongók Klubjának, csatlakozz minél előbb! Ha már itt vagy, posztolj bátran, hogy mi is lássuk a képeidet!

Még egyszer Boldog Új Évet kívánunk!
Rajzolj,  fess, alkoss ebben az évben is!

Válaszd Te is a Valdor Art tantermi és online képzéseit vagy nézd meg a videómagazinok egyes számait!