Az interjú, amitől egy picit könnybe lábadt a szemünk...

Kata már 4. éve Valdor Art hallgató, aki természetesen sok különböző technikát sajátított már el. Lelkes tanítványként nem lepett meg minket, hogy jelentkezett az Elitképzésre a mentorprogramban, és mi is csak támogatni tudtuk a döntését: szorgalmas tanítvány, akinek nagy fejlődést prognosztizálhattunk.

Kata Alkotó táboriankban és rajzklub napokon is részt vett több alkalommal

 

Pedig a legtöbbekhez hasonlóan ő is teljesen kezdőként, a nulláról kezdte 2016 decemberében, amikor egy kolléganője javaslatára jött el az első, 3 napos alapozó képzésre. Ekkor még ő maga is meglepődött, milyen látványos a fejlődés – a 3. napon már kész portrékkal tért haza.

Lelkesedése azóta is töretlen, és már szinte minden technikában kipróbálta magát. :)


- Miért vágtál bele a mentorprogramba?

„Azért vágtam bele a mentorprogramba, mert szerettem volna még jobban elmélyíteni a tudásomat. Ez a komplex tanfolyam nagyon jó lehetőségnek ígérkezett: az oktatóvideók segítségével bármikor tudok foglalkozni a rajzzal, havonta egyszer pedig a személyes kurzuson a dedikált figyelem és a kislétszámú órák nagyon hatékonnyá teszik a munkát. Külön tetszett még, hogy bármikor kérdésem van, gyorsan választ kapok az online csoportban a többiektől, vagy a mentoroktól.”

Grafit ceruzás portrék

 

Kata azóta sokkal nagyobb önbizalommal áll neki egy-egy kép elkészítésének, és ő is látja, hogy rettentő sokat fejlődött magához képest – ez pedig további önbizalom-tunningot jelent. A hétköznapjaiba sajnos még nem tudta beépíteni a rajzot, de a nyári szabadságát már nagyjából kitölti az alkotás:) 

 

Már többen is mondták nekünk, hogy ezért (is) hasznos a mentorprogram: rákényszeríti az embert, hogy a hobbijával foglalkozzon, és a családnak is el kell fogadnia, hogy ebben a heti pár órában az alkotás az első. Így a legelfoglaltabbak is tudnak egy kis „énidőt” lopni. 

Pasztell kréta rajzai a mentor program Elit csoportjának tantermi képzésén készültek

Blog valdor art mihalik kata 01 - ValdorArt Blog valdor art mihalik kata 14 - ValdorArt

 

Kata most a kurzusok mellett havonta 4-6 órán át rajzol, ebben benne van, hogy befejezi, amit a képzésen elkezdett, majd a videókkal felkészül a következő havi tanfolyamra. Kedvence a száraz ecset technika, a portrérajzolás, a pasztellkréta rajzolásban az elmosás, de még nem ért véget a mentorprogram és van még néhány meglepetésünk a számára, amik biztos felkerülnek erre a listára:)

Festményei

Blog valdor art mihalik kata 05 - ValdorArt Blog valdor art mihalik kata 03 - ValdorArt

 

…és ahol könnybe lábadt a szemünk egy picit…

„Szeretném elmondani, hogy Andi és Péter személyében két kiváló motivációs rendszereket alkalmazó, és magas értelmi érzelmi intelligenciával rendelkező embereket ismertem meg. Már a honlapról süt a felkészültségük, élmény böngészni, felhasználóbarát, és folyamatosan bővül a szuper új tartalmakkal.

A tanfolyamok kiegyensúlyozottak, barátságos és támogató légkörben telnek, ahol nagyon jó a hangulat és nagyon jó a társaság!”

Mi annyira meghatódtunk így az interjú végére, hogy szóhoz sem jutunk:) Köszönjük!


Készen állsz a saját történeted hőse lenni?

mentor program tárt karokkal várja új tagjait! Csatlakozz ehhez a szuper jófej közösséghez és legyél a saját történeted hőse!

Ismerd meg magyarország legnagyobb művészetkedvelő közösségét a ValDor Art "alkoss szabadon" Mentor Programot!

Mit kapsz, ha csatlakozol?

  • több száz órányi oktatóanyag korlátlan hozzáféréssel!
  • személyes mentorálás, ami felgyorsítja a fejlődésed!
  • havi 2x2 órás tanító és kérdezz-felelek webinár
  • szuper jófej közösség, akik támogatnak!
  • 6 értékes bónuszajándék, közel 220.000 Ft értékben!
  • zárt Facebook csoport, ahová feltöltheted a munkáidat!

Ha úgy érzed benned is több van és végre szeretnéd magadból kihozni a maximumot, akkor várunk téged is szeretettel! 

ÉRDEKEL A MENTOR PROGRAM>>>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: