Ismerd meg Tóth Arnold történetét!

Sajnos számtalan olyan esetről hallottam már, hogy valaki érdeklődik az alkotás iránt, de az élet úgy hozza, hogy mégis felhagy ezzel a kiváló hobbival. Szerencsére ezek között a „rémtörténetek” között is akad olyan, aminek boldog vége van, és hősünk visszatalál a helyes útra!

Arnold Érden él menyasszonyával, Zsuzsával, és előszeretettel ragadott ceruzát a kezébe, ám ez valami okból kifolyólag abba maradt!

"Sok évvel ezelőtt rajzoltam időnként, majd hosszú időre feledésbe merült ez a kedves hobbi."

Egy kis rásegítéssel ugyan, de visszatért kedves hobbijához. De mi adhatta meg ezt a kezdő lökést? Jól sejted, mentor programunk!


Hogyan talált rá a mentor programra?

Arnoldéknál a rajzolás, festés családi vállalkozás, menyasszonya Zsuzsa eleve mentor programunk tagja volt. A pünkösdi alkotótábor előtt felmerült benne, talán Arnold is örömét lelhetné kedves hobbijában. El is jött a táborba, jobban nem is dönthetett volna!

„Remek hétvégét töltöttünk a Balaton mellett, ezután csatlakoztam én is a programhoz.” 

valdorart mentorprogram kepei 2 - ValdorArt

Miért döntött a csatlakozás mellett? 

Arnold elmondta, hogy az alkotótábor rendkívül mély nyomot hagyott benne. Ízelítőt kapott a mentorálásból és a rengeteg közös élményből.

"Andi és Péter személyisége és oktatási stílusa az első pillanattól kezdve rendkívül szimpatikus volt számomra. Hamar jöttek az első sikerélmények, így azonnal beszippantott a Valdor Art világa."

Végig kísérte a táborban a társai elképesztő alkotásainak születését, és máris látta maga előtt, hogy egy fantasztikus út elején áll ő maga is!

valdorart mentorprogram kepei 3 - ValdorArt valdorart mentorprogram kepei 6 - ValdorArt

 


Mi volt a célja, ami a csatlakozásra késztette?

Nagyon sokféle célkitűzést olvastunk már, de Arnoldé nem mindennapi! Nem saját fejlődése érdekében csatlakozott, persze fontos ez is. Neki mégis inkább az élményszerzés, és a közös alkotás öröme volt a fő szempont. Ez talán a legcsodásabb, amit eddig hallottunk! 

valdorart mentorprogram kepei - ValdorArt

Hogyan érzi magát a csatlakozás óta?

"Rendkívül kellemes hangulatú, támogató légkörben alkotunk a mentor program foglalkozásain."

Arnold elárulta, fontos számára a támogatás, mert otthon, magától nehezebben veszi kezébe az eszközöket. Mentor programunk egyik lényege pont az, hogy közösségben alkossunk, támogassuk a másikat!

„A számos elismerés, biztatás mellett rengeteg gyakorlati tanácsot kapunk, így mindenkinél látható a folyamatos fejlődés.”

A legtöbb embernél rövid idő alatt kialakul melyik a kedvenc eszköze, technikája. Olvasd el Arnold válaszát!

„Bár voltak előzetesen kétségeim, de nagyon megtetszett a pasztellel való alkotás, ám mégis az elsődleges kedvenc az inverz technika lett számomra.”

valdorart mentorprogram kepei 1 - ValdorArt

Érezhető a fejlődés a csatlakozás óta?

Arnoldnak sikerült az alkotás minden területén érezhető fejlődést elérni, amióta csatlakozott a mentor programhoz. Elmesélte nekünk, hogy úgy érzi az új látásmód kialakulásában és az eszközkezelés terén fejlődött a legtöbbet!

Őt magát is meglepte milyen magasságokba jutott el már most!

„Nem hittem volna, hogy realisztikus portrét fogok tudni rajzolni, de hála a Valdor Art remek oktatóinak,mindez mégis megvalósult. Nagyon jó érzés ránézni a képeimre és megállapítani, hogy képes voltam ilyen alkotásokra.”

valdorart mentorprogram kepei 5 - ValdorArt valdorart mentorprogram kepei 4 - ValdorArt

Rossz döntés lett volna, kihagyni a mentor programot?

„Remek döntésnek bizonyult a programhoz való csatlakozás, ma sem tennék másképp.”

Arnold többször említette, hogy számára a közös alkotás élménye mindennél fontosabb, amit a program során minden alkalommal átélhet! Óriási segítség számára a személyes mentorálás, nagyon élvezi a csoporttársakkal töltött időt!

Az online oktatási forma nem olyan vonzó számára, mert a személyes kapcsolatok híve, de elárulta, hogy rendkívül pozitív, hogy a vírushelyzetben is zavartalanul folytathatta a tanulást!

„Úgy gondolom, hogy a program és a Valdor Art vezetőinek, munkatársainak erőfeszítése, munkája számos csoporttársamnak segít pozitív élményeket gyűjteni egy ilyen korlátozásokkal nehezített élethelyzetben is.”


Készen állsz a saját történeted hőse lenni?

mentor program tárt karokkal várja új tagjait! Csatlakozz ehhez a szuper jófej közösséghez és legyél a saját történeted hőse!

Ismerd meg magyarország legnagyobb művészetkedvelő közösségét a ValDor Art "alkoss szabadon" Mentor Programot!

Mit kapsz, ha csatlakozol?

  • több száz órányi oktatóanyag korlátlan hozzáféréssel!
  • személyes mentorálás, ami felgyorsítja a fejlődésed!
  • havi 2x2 órás tanító és kérdezz-felelek webinár
  • szuper jófej közösség, akik támogatnak!
  • 6 értékes bónuszajándék, közel 220.000 Ft értékben!
  • zárt Facebook csoport, ahová feltöltheted a munkáidat!

Ha úgy érzed benned is több van és végre szeretnéd magadból kihozni a maximumot, akkor várunk téged is szeretettel! 

ÉRDEKEL A MENTOR PROGRAM>>>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: