Ismerd meg Bösztöriné Gróf Andrea történetét!

Bösztöriné Gróf Andrea pedagógusként dolgozik, rajzolni kisgyerekkora óta szeretett, de sose tanulta azt. Egy sikertelen felvételi elhitette vele, hogy tehetségtelen, ezért hosszú-hosszú évekre a fiókba kerültek a ceruzái és más utat keresett magának az életben. 

"3 gyerek édesanyjaként nem maradt időm semmire. A napjaimat a munka és a gyerekek teljesen kitöltötték. Végig éreztem, hogy valami hiányzik az életemből, így az évek alatt 4 diplomát is megszereztem. Bár élveztem a tanulást, az űrt mégsem tudtam kitölteni."

valdor art cserebogar bosztorine grof andrea 02 - ValdorArt valdor art cserebogar bosztorine grof andrea 12 - ValdorArt

Hogyan talált rá a mentor programra?

Amikor a gyerekei elég nagyok lettek ahhoz, hogy visszatérjen gyerekkori álmához, már nem mert magától rajzolgatni. Az interneten talált egy jobb agyféltekés tanfolyamot, amit elvégezve érezte, hogy talán mégis van helye ebben a világban, de valami mégsem volt az igazi.

"Keresgéltem további tanfolyamokat és így találtam rá a Valdor Artra az interneten. Először Péter pasztelltanfolyamát végeztem el és annyira megtetszett, hogy elhatároztam, nem állhatok meg egyetlen tanfolyam után. Olyan nagy hatással volt rám, hogy újra bízni kezdtem magamban és a rajzolás, festés minden ágát meg akartam ismerni. Mintha visszakaptam volna valamit, amit régen elveszettnek hittem, így egyszerűen muszáj volt jelentkeznem a Mentor programba." 

valdor art cserebogar bosztorine grof andrea 10 - ValdorArt valdor art cserebogar bosztorine grof andrea 03 - ValdorArt

Mi volt a célja, ami a csatlakozásra késztette?

Kezdetben Andinak csak egy nagyon kellemes időtöltést jelentett az Elit csoport alkalmaira járni havonta 2 napra, de annyira magával ragadta az alkotás, hogy már le sem tudja tenni az ecsetet. Amint elkészül egy képpel, már veszi is elő a következőt.

"Mindig van otthon 5-6 üres vásznam, nehogy „munka nélkül” maradjak."

valdor art cserebogar bosztorine grof andrea 05 - ValdorArt valdor art cserebogar bosztorine grof andrea 07 - ValdorArt

Hogyan érzi magát a csatlakozás óta?

Eleinte csak a rajzolás érdekelte, el sem tudta képzelni magáról, hogy festeni is tud. Önbizalmat és kitartást adott neki a tanfolyam a technikai ismeretek mellett. 

"Olyan lelkesedéssel beszélt Péter is és Andi is, hogy mindig többet és többet akartam elérni. Az olajfestés pedig mindig valami megvalósíthatatlan álomnak tűnt. Most az a kedvenc technikám. Állandó vágyakozás van bennem, hogy leülhessek a vászon elé. A családom is észrevette, hogy amióta festek, sokkal nyugodtabb vagyok. Teljesen kikapcsol, megnyugtat és feltölt. Nem veszem észre az idő múlását. Minden percét élvezem." 

valdor art cserebogar bosztorine grof andrea 11 0 - ValdorArt valdor art cserebogar bosztorine grof andrea 01 0 - ValdorArt

Érezhető a fejlődés a csatlakozás óta?

Elmondta, hogy a program nélkül sokkal lassabban haladt volna. A személyes segítség, amit egy-egy foglakozáson kap, mindig átlendíti a kisebb nehézségeken:

"Itt kaptam egy iránymutatást, de az utat nekem kellett bejárnom. Persze kisebb buktatók adódhatnak, de akkor jönnek Andiék és kisegítenek a gödörből. Csak egy kis biztatás, vagy friss szemmel megnézve az alkotást néhány segítő mondat átlendíti az embert a nehézségeken."

valdor art cserebogar bosztorine grof andrea 09 - ValdorArt valdor art cserebogar bosztorine grof andrea 08 - ValdorArt

Mi lett volna akkor, ha nem csatlakozik a mentor programhoz?

Amikor már ideje lett volna rá, a régi rossz emlékek és beidegződések nem engedték, hogy az alkotás meghozza azt az örömet, amire vágyott. Azonban a mentor program során rájött, hogy a festés nélkül már el sem tudja képzelni az életét, nem érti, hogy tudta ennyi éven át háttérbe szorítani az alkotás iránti vágyakozását!

"Ha most visszagondolok a korábbi évekre, nem értem, hogyan tudtam meglenni a festés nélkül. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor az ember végre felbukkan a víz alól és jó mély lélegzetet vesz a friss levegőből. Ez már szenvedély."

valdor art cserebogar bosztorine grof andrea 04 - ValdorArt valdor art cserebogar bosztorine grof andrea 06 - ValdorArt

 

Andi úgy érzi, ha most kéne döntenie a programhoz való csatlakozásról, egy pillanatig sem habozna. 

Bebizonyította saját magának is, hogy a tehetség ott van benne, elhitte, hogy képes csodákat alkotni!  A története az igazi bizonyíték arra, hogy mindent elérhetünk, amire csak vágyunk, nincsenek akadályok!


Készen állsz a saját történeted hőse lenni?

mentor program tárt karokkal várja új tagjait! Csatlakozz ehhez a szuper jófej közösséghez és legyél a saját történeted hőse!

Ismerd meg magyarország legnagyobb művészetkedvelő közösségét a ValDor Art "alkoss szabadon" Mentor Programot!

Mit kapsz, ha csatlakozol?

  • több száz órányi oktatóanyag korlátlan hozzáféréssel!
  • személyes mentorálás, ami felgyorsítja a fejlődésed!
  • havi 2x2 órás tanító és kérdezz-felelek webinár
  • szuper jófej közösség, akik támogatnak!
  • 6 értékes bónuszajándék, közel 220.000 Ft értékben!
  • zárt Facebook csoport, ahová feltöltheted a munkáidat!

Ha úgy érzed benned is több van és végre szeretnéd magadból kihozni a maximumot, akkor várunk téged is szeretettel! 

ÉRDEKEL A MENTOR PROGRAM>>>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: