Ismerd meg Bogdánné Nagy Éva történetét!

Ez a történet a legjobb válasz azoknak, akik azért nem kezdenek bele egy hobbiba, mert „nincs rá idejük!” Mai főszereplőnk, Éva igazán sokoldalú, mozgalmas életet él, rengeteget dolgozik.

Szokták mondani az emberekre, hogy több lábon áll, hát Éva aztán bizonyosan! Szolnokon él, két felnőtt gyermeke van. Az idősebb fia már 32 éves, ő építészmérnök. A kisebb fia orvostanhallgató Szegeden. Éva közgazdász, adótanácsadó és mérlegképes könyvelő. Gazdasági vezetője már 15 éve egy osztrák tulajdonú cégnek. Több telephelyük is van az országban, ezért rengeteget utazik!

valdorart festoiskola 2 - ValdorArt valdorart festoiskola 4 - ValdorArt

Le a kalappal, emellett lenne bárkinek is szabadideje?

Ha szeretsz valamit, igenis találsz rá időt! Éva elmesélte, hogy mindig is szerette azokat a tevékenységeket, amihez kézügyesség szükséges!

„Mindig szerettem azokat a tevékenységeket, amihez kézügyességre van szükség, pl. varrni, keresztszemes hímzés, gobelin hímzés. Gyerek koromban szerettem rajzolni, de ez az idővel elmaradt.”

Szerencsére visszatalált hobbijához!

valdorart festoiskola 7 - ValdorArt valdorart festoiskola 8 - ValdorArt

Hogyan talált rá a mentor programra?

Éva pár éve részt vett egy festőesten egy ismerősének köszönhetően, ami kifejezetten jó élmény volt számára! Nem állt meg egy alkalomnál, elment még párszor.

„Nagyon tetszett ez az új élmény, de úgy gondoltam én ennél többet szeretnék.”

Otthon kezdett alkotni, elárulta, hogy voltak sikeres és kevésbé sikeres próbálkozásai is, de valami hiányzott! Ahogy a legtöbb ember ilyenkor, Éva is az internetet hívta segítségül.

„Szerettem volna fejlődni, és a google keresőt "hívtam segítségül". Így találtam rá a Valdorart honlapjára.” 

valdorart festoiskola 10 - ValdorArt valdorart festoiskola 11 - ValdorArt

Miért döntött a csatlakozás mellett? 

Amikor otthon alkotott mindig észrevette a hibáit, de valamiért nem tudott túllépni rajtuk, hiányzott Neki valami! Miközben oldalunkat nézegette, rátalált tanulóink munkáira és elállt a lélegzete!

„Órákig nézegettem a képeket, és el sem akartam hinni, hogy mindezt nem művészek készítették. Azt meg pláne nem tudtam elképzelni, hogy én is alkalmas vagyok, képes lehetek ilyen rajzok elkészítésére.”

Éva is szeretett volna ilyen szintre kerülni, úgyhogy nem habozott és belevágott, ráadásul elitcsoportunkat választotta!

„A munkám miatt döntöttem az elit csoport mellett, mert havonta egy hétvége csak az enyém…”
 

valdorart festoiskola - ValdorArt valdorart festoiskola 5 - ValdorArt

Hogyan érzi magát a csatlakozás óta?

Évának sokat jelent, hogy közösségben, egymást támogatva alkotnak. Ösztönzőnek érzi a többiek sikerét, inspirálódik a többiek munkáiból!

„Egy kivételesen jó közösségbe kerültem. Andrea és Péter személyében csodálatos embereket ismertem meg. Minden egyes alkalmat örömmel várok, feltöltődést, teljes kikapcsolódást jelent nekem.” 

Éva kifejezetten szereti, hogy a személyes oktatáson kívül lehetősége van az online tananyagokat is használni. Sokat fejlődik ezeknek köszönhetően, minden technika iránt érdeklődik!

valdorart festoiskola 9 - ValdorArt valdorart festoiskola 13 - ValdorArt

Érezhető a fejlődés a csatlakozás óta?

„A legtöbb időt a rajzolásra tudtam fordítani. Majdnem minden oktató anyagot megnéztem, és sokat gyakoroltam. Úgy gondolom, hogy a rajzban fejlődtem a legtöbbet.”

Nagyon tetszik Neki a festés és a pasztell is, de úgy érzi ebben még fejlődnie kell! Éva elmesélte, hogy a munkája miatt az utóbbi pár hónapban kevesebb ideje jutott a hobbijára.

Pont az a mentor program legnagyobb előnye, hogy az idődet magadnak osztod be, úgy haladsz az anyaggal, ahogy időd engedi!

Éva elszánt és feltett szándéka behozni a lemaradását!

„Remélhetőleg május végével több szabadidőm lesz. Nagyon várom, hogy a tanult technikákat újra átvegyem az online oktató filmek segítségével.”

valdorart festoiskola 1 - ValdorArt valdorart festoiskola 6 - ValdorArt

Rossz döntés lett volna, kihagyni a mentor programot?

Az alkotás igazi mentális dopping, közben a hétköznapi gondjainkat elfelejthetjük. Éva is hasonlóan viszonyul kedves hobbijához, és a mentor program segít Neki folyamatosan magasabb szintre lépni!

Igazi kikapcsolódást, sikerélményt jelent minden egyes pillanat, amit rajzolással, festéssel tudok tölteni. Folytatni fogom a mentor programot a következő évben is.”

Ami biztos, hogy továbbra is velünk marad, várja az új kihívásokat!

valdorart festoiskola 12 - ValdorArt

Készen állsz a saját történeted hőse lenni?

mentor program tárt karokkal várja új tagjait! Csatlakozz ehhez a szuper jófej közösséghez és legyél a saját történeted hőse!

Ismerd meg magyarország legnagyobb művészetkedvelő közösségét a ValDor Art "alkoss szabadon" Mentor Programot!

Mit kapsz, ha csatlakozol?

  • több száz órányi oktatóanyag korlátlan hozzáféréssel!
  • személyes mentorálás, ami felgyorsítja a fejlődésed!
  • havi 2x2 órás tanító és kérdezz-felelek webinár
  • szuper jófej közösség, akik támogatnak!
  • 6 értékes bónuszajándék, közel 220.000 Ft értékben!
  • zárt Facebook csoport, ahová feltöltheted a munkáidat!

Ha úgy érzed benned is több van és végre szeretnéd magadból kihozni a maximumot, akkor várunk téged is szeretettel! 

ÉRDEKEL A MENTOR PROGRAM>>>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: