145604

Rajzolás és festés mesterszinten!

Lépj magasabb szintre a ValDor Art Mentorprogrammal!

Hogyan juss el a pálcikaembertől a kiállításra méltó képekig mindössze 1 év alatt?

Ebben a videóban minden kérdésedre választ kapsz!

Ebben a videóban bemutatjuk azt a programot, melyben jelenleg is több, mint 800-an tanulnak!

A Mentorprogram:

 • egy személyre szabott,
 • átfogó képzés,
 • amely művészeti képességeidet fejleszti,
 • személyes növekedésedet segíti elő és 
 • közösségi támogatást nyújt az alkotói utadon!
   

A Művészet és Fejlődés Mentorprogram
Magyarország egyetlen

"ALL IN ONE"
megoldása

a rajz és festés tanulás területén!

Itt minden segítséget megkapsz, hogy előhozd magadból a benned szunnyadó művészt!

Megtanítjuk....

jobb agyféltekés rajzolás

Hogyan készíts olyan képeket...

 • amivel elégedett leszel
 • amire örömmel nézel
 • amit büszkén kirakhatsz a lakásodba
 • amit szívesen adsz ajándékba
 • amit mások is megvennének
 • amik megérettek egy kiállításra

jobb agyféltekés rajzolás

még akkor is ha...

 • eddig nem jutottál tovább a pálcikaembernél
 • most úgy gondolod, hogy nem vagy őstehetség
 • próbálkoztál már korábban, de nem tetszett a végeredmény
 • úgy gondolod, hogy nincs annyi időd a gyakorlásra amennyi kellene.

MI AZ AMIT ÍGÉRÜNK?

rajztanulás-online

 

A "Művészet és Fejlődés" Mentorprogramban azt ígérjük, hogy:

 • a pálcikaembertől az alapok megtanulásán keresztül lépésről-lépésre fejlődhetsz a saját stílusod megtalálásáig,
 • azért, hogy végeredményként kiállításra méltó, 
 • másoknak ajándékozható,
 • vagy eladható képeid legyenek. 
 • Ezáltal sikerélményt, belső boldogságot és jobb életminőséget érhetsz el!

Úgy tűnik, hogy rajzolást és festést tanítunk, de a Mentorprogrammal igazából egy komplett megoldást kínálunk!

A MENTORPROGRAMNAK 3 FŐ CÉLJA VAN:

1. MŰVÉSZETI KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE

A Mentorprogramban MINDENT MEGTALÁLSZ EGY HELYEN, ami a rajz  és festés tanulással kapcsolatos. 

A pálcikaembertől a saját stílus kialakításáig 42 leckén keresztül juthatsz el lépésről lépésre!

2. SZEMÉLYES FEJLŐDÉS ELŐSEGÍTÉSE

A téma a rajzolás és a festés, de AZ ALANY TE VAGY!

Nem csak a művészeti képességeid fognak fejlődni, hanem NÖVEKEDNI FOG AZ ÖNBIZALMAD, a türelmed és a problémamegoldó képességed. 

3. INSPIRÁLÓ ÉS TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉG KIALAKÍTÁSA

A programban SZAKÉRTŐK ÉS TAPASZTALT MŰVÉSZEK SEGÍTIK FEJLŐDÉSED személyes mentorálással, lerövidítve ezzel a tanulás idejét. Célunk, hogy visszajelzést kapj az otthon készített munkáidra!

Amerikából kaptuk ezt a véleményt, feltétlenül hallgasd meg:

"Nem találkoztam még ennyire összetett és átfogó szolgáltatással, mint amit Ti nyújtotok a Mentorprogramban!"

"Amerikából csatlakoztam be és azt hiszem 3. alkalommal veszek részt a videó szemináriumon. Sokkal jobban élvezem, mint amikor felvételről nézem vissza.

Nagyszerű, hogy ilyen messziről is van lehetőségem online tanulni. Nem találkoztam még ennyire összetett és átfogó szolgáltatással, mint amit Ti nyújtotok.

Nem kell feltétlenül ott lenned, nem kell bemenned tanterembe ahhoz, hogy tanulni tudj, mert olyan jól elmagyarázzátok, hogy akár Amerikából is tanulhatok tőletek."

A Valdor Art tulajdonképpen az egész világon ott van. Behálózza az egészet!"

MIT FOGSZ MEGTANULNI A MENTORPROGRAMBAN?

Horizontálisan és vertikálisan is fejlődni fogsz! Mit jelent ez?

Nézd meg a videót!

Ugye Te is szereted érezni, hogy jó úton haladsz? Nincs annál jobb érzés, mint mikor a fejlődés szinte napról-napra érezhető és egyre látványosabb!

Ha csatlakozol a Mentorprogramhoz pontosan ezt fogod megtapasztalni a saját bőrödön!

A tematikát úgy építettük felt, hogy segítségével egyszerre fejlődhetsz horizontálisan és vertikálisan is, azaz...

 • több eszközt és technikát ismersz meg
 • és egyre bonyolultabb képeket tudsz elkészíteni!

Mielőtt tovább görgeted az oldalt nézd meg a videót, Andi bemutatja milyen utat járhatsz be a segítségünkkel!

Sikerösvény! Járd végig az utat!

valdorart-mentorprogram
Nézd meg hogyan fogsz fejlődni!

Mit fogsz megtanulni?

1-3 Grafit rajzolás

Elsőként megismered tőlünk a valósághű rajzolás elméleti alapjait és a jobb agyféltekés módszer fortélyait, ami tökéletes kezdése lesz művészi utadnak. Ezután megtanulod a tökéletes állatportré és portrérajzolás lépéseit, a haj, szőrzet, szem, orr, száj rajzolásának trükkjeit, valamint a különféle árnyékolási technikákat is.

4. Inverz rajzolás és háromszín technikák

Ez a lecke a színes képek készítésére készít fel. Megismered az inverz és a három szín technikás rajzolás. Még nem kell ismerned a színkeverést, de máris olyan hatású képeket tudsz ezekkel a technikákkal készíteni, mintha már színes lenne.

5-8 Pasztell kréták

Ebben a részben pasztell leckéket kapsz az alapoktól! Elmerülhetsz a színelmélet és színkeverés világában, valamint megismerheted a pasztellfestési stílusokat és hogy mikor, és hogyan alkalmazd őket. Tájképi elemeket, portrékat festesz és rajzolsz pasztell krétával, megtanulod a porpasztell kezelését és az 5 legfontosabb krétatechnikát! 

9-12 Akril festés és festőkés technikák

A tananyag témája a festészeti alapok lesznek, mint például a színelmélet, színperspektíva, színkeverés, ecsethasználat. Megismerheted a tájképfestés alapjait, a felhők, víz, sziklák, fák, bokrok készítésének titkát, a perspektívikus ábrázolást és a mélység érzet elérésének módját, emellett pedig portré festésben is lesz részed.

13-15 Inverz festés, monokróm képek

Az inverz technikát most már nem csak fekete-fehérben próbálhatod ki, hanem színesben is. Egy monokróm képet kell elkészítened, melynél az eszközben most sincs megkötés. Választhatsz, hogy festesz vagy pasztell krétával rajzolsz. A feladat ebben az esetben annyival bővül, hogy a fekete-fehér színek mellett egy tetszőleges 3. színt is használsz az alkotásban.

16-17 Vegyes technikák

A vegyes technikák gyakorlása során 2 különböző eszközt fogsz használni képeid megalkotásában. Ez lehet akrilfesték, tempera, pasztell kréta vagy ceruza.

18-19 Csendélet és portré rajzolás valód modell alapján

Ebbeb a leckében már túllépünk a referencia fotóról rajzolásnál és áttérünk a valós modellekre. Először egy csendéletekkel kezdünk, mely során az eszköz tetszőleges, lehet ceruza, szén, pasztell, ecset, majf megtanulod lerajzolni valaki arcképét úgy, hogy a modell ott ül elötted.

20-24 Olajfestés

A következő néhány lecke során megismered az olajfestés eszközeit, összehasonlítva az akril festékkel. A tanulás során fogsz festeni olajjal csendéletet, tájképet, alakot és portrét is.

25 Kompozíció és perspektíva

Ebben a leckében a perspektívák helyes ábrázolására fókuszálunk, épületeket, utcarészleteket ábrázolsz majd különböző szemszögekből.

26-30 Saját stílus kialalkítás

Most egy kicsit elrugaszkodunk a fotóról rajzolástól és kipróbálunk különböző stílusokat, valamint ötvözzük az eddig tanultakkal azért, hogy végül megtaláld a sajátod. Ötvözzük például az Op Art stílust a realista műfajja, a kollázs, az akril öntés és az absztrakt technikát az eddig tanultakkal, valamint a kubista stílust is megismerjük.

31-34 Akvarell festés

Ez a rész az akvarell festésről és akvarell ceruza használatának gyakorlásáról fog szólni! Készítesz majd virágokat, csendéletképeket, megmutatjuk, hogyan tudsz lenyűgöző tájképet készíteni, elsajátítod az alakfestés trükkjeit és megtanulsz portrékat is festeni akvarellel.

35-36 Karikatúra rajzolás

Ez a tananyag kifejezetten szórakoztató lesz! Megtanulhatod, hogyan tudsz vicces karikatúra rajzokat készíteni szeretteidről, ismerőseidről! Először azt tanulod meg, hogyan kell fekete-fehér karikatúrákat készíteni, majd áttérsz a színes verziókra!

37-38 Alakrajz valós modell alapján

Ebben az anyagrészben az alakrajzolást fogod gyakorolni, ahol először élőből egy fabáburól kell rajzot készítened, majd egy élő modellel kell elvégezned ugyanezt a feladatot. Így megismerheted a test arányait, valamint hogy hogyan változik meg a testrészek helyzete, formája bizonyos pozíciókban.

39-40 Panpasztell

Itt fogod megismerni a panpasztell technikát és a hozzá kapcsolódó eszközöket, valamint elkészítesz majd egy fotorealisztikus portrét segítségével.

41-42 Tollrajzok

Ez a két lecke a tollrajzolásról fog szólni, melyben megismered a monokróm tollkép készítését, mely során a fekete-fehér-kék-piros színeket használjuk, majd áttérünk a színes tollrajzokra.

"Korábban az volt a problémám, hogy láttam, hogy valami nem jó a képeimen, de nem tudtam megmondani, hogy micsoda. Most végre látom és ki tudom javítani!"

A márciusi webináron hangzott el!

"Mindig a része volt az életemnek a kreativitás. Veletek elkezdtem a Mentorprogramot és becsülettel végig csináltam az összes rajzot, vonalas rajzot, a negatív terek megfigyelését. Mikor ezekkel végeztem, azt vettem észre, hogy elkezdtem látni.

Korábban az volt a problémám, hogy láttam, hogy valami nem jó a képeimen, de nem tudtam megmondani, hogy micsoda. Most végre látom és ki tudom javítani, és teljesen máshogy názek rá. Még, ha nem is minden megy úgy , ahogy szeretném, de már önmagában az, hogy megtanultam látni, ez egy hatalmas fejlődés. "

"Ekkora szaktudást, egy helyen, ennyi idő alatt elsajátítani, megtanulni, kipróbálni máshol nem lehet!
Emellett elmenni esztelenség lenne!"

Hallgasd meg mit mond Veres Árpi a programról! Nézd meg a képeit!

"Azért vágtam bele a mentorprogramba 2 évvel ezelőtt mert ekkor szaktudást, egy helyen, ennyi idő alatt elsajátítani, megtanulni, kipróbálni máshol nem lehet! Emellett elmenni esztelenség lenne!

Teljes mértékben pozitív irányba változtatta az életem, és ez még csak a kezdet! Az nem kérdés, hogy szakmailag felkészült e a Valdor Art, csak fel kell menni a weboldalukra és megnézni, hogy mit csinálnak. De az ahogyan csináljátok, ahogy ösztönzitek az embereket...annak az eredménye EZ! Ti már az elején látjátok, hogy abból a kriksz-krakszból lesz valami. Mi vagyunk az utolsók akik el merik hinni, hogy ebbő lesz valami, de Ti már az első pillanattól látjátok és bíztattok bennünket és a végére már mi is elhisszük!"

Komplex oktatási forma kezdőknek, haladóknak és profiknak is!

KIKKEL FOGSZ TANULNI A MENTORPROGRAMBAN?

5 kiváló mentor fog a segítségedre sietni, ha elakadtál!

Dorogi Andrea

Dorogi Andrea
A ValDor Art rajziskola alapítója

A ValDor Art Mentorprogram megálmodója!

Valentin Péter

Valentin Péter
A ValDor Art rajziskola alapítója

A ValDor Art Mentorprogram megálmodója!

Déri Gábor

Déri Gábor
Olajfestő művész

A klasszikus olajfestés, egyik legnagyobb hazai szakértője!

Máté Sándor

Máté Sándor
Pasztellfestő művész

A fények ábrázolásának fekete öves mestere!

BOSA

Bosa Sándor
Festőművész

A pasztell és olajfestés nagymestere!

Jelenleg több, mint 800-an tanulnak a Mentorprogramban!

Akik velünk tanulnak a programban így rajzolnak és festenek! Lenyűgöző ugye?

valdor-art-alkoss-szabadon-mentorprogram

1. év után készült képek

Ezt megnézem!

Irány a képgaléria!>>>

valdor-art-alkoss-szabadon-mentorprogram

2. év után készült képek

Erre kíváncsi vagyok!

Irány a képgaléria!>>>

valdor-art-alkoss-szabadon-mentorprogram

3. év után készült képek

Látni akarom ezt is!

Irány a képgaléria!>>>

„Saját magamon csodálkozom, hogy mit hoztak ki belőlem! Egyedül soha nem tudtam volna!”

"A Mentorprogram segített leküzdeni az önbizalomhiányom!"

Andi a Mesterkurzus-Elit csoportot választotta! Hallgasd meg miért?

Hallgasd meg Andi élménybeszámólóját!

"Egy összeszedett tudást kerestem és az volt a célom, hogy lépésről-lépésre megtanuljak egyre jobbá válni. Most már, olyan képeket merek elkészíteneni, amit évekkel ezelőtt meg sem próbáltam volna. Ez a program egy személyiségfejlődés is egyben, mert kinyitja a horizontot előtted. Korábban önbizalomhiánnyal küzködtem és az alkotásban átélt sikereim hatására ez is elmúlt. A probléma megoldásban is sokat segített, mert megtanultam több perspektívából is nézni a dolgokat, amit a való életben is tudtam kamatoztatni. Mióta rajzolok sokkal türelmesebb lettem. Összességében a program minden elemét imádom!"

„Én nagyon szorongós típus vagyok és észrevettem azt, hogy a rajzolás a szorongás feloldásában nagyon sokat segít”

Már önmagában ezért a 7 Bónuszért érdemes csatlakoznod a Mentorprogramhoz!

BÓNUSZ I.: Kiállítás Budapesten!
Értéke: Felbecsülhetetlen!

Ilyen lesz a Te kiállításod is 2024-ben!

Akár hiszed, akár nem minden év szeptemberében megrendezzük Mentorprogramos tanulóinknak ezt a különleges eseményt! Tanulóink beküldhetik hozzánk műveiket, majd a kiválasztott alkotásaikat büszkén megtekinthetik a kiállítóteremben Budapesten!

Ha a ValDor Art "Művészet és Fejlődés" Mentorprogramot választod mindössze egy év alatt eljuthatsz erre a szintre. Hihetetlen? Talán! De lehetetlen? Biztosan nem!

Ragadd meg a lehetőséget, és lépj be a művészet világába most, hogy a te műved is kiállításra kerüljön a következő évben!

BÓNUSZ II.: 10 db Porté Rajzolás Kihívás felvétele!
Értéke: 59.990 Ft

KIZÁRÓLAG A MENTORPROGRAMBAN!

mentorprogram-bonusz

Megkapod összes Online Porté Rajzolás Kihívásának felvételét, melyben 10 különböző rajz elkészítésén vezetünk végig lépésről lépésre, melyek értéke egyenként 5.990 Ft!

2x2 órás kihívásaink felvételeinek segítségével újabb varázslatos képeken gyakorolhatsz! 

Ezek a képek várnak:

 • Kalapos nő, Jack Sparrow, Vízcseppek, Füstfelhő, Bájos kislány, Cica cipőben, Kutya a kútnál, Sejtelmes tekintet, Igéző pillantás, Idős úr

Ha minden hónapban csak egy ilyen 4 órás rajzot készítesz el velünk a Mentorprogramba, év végére már óriásit fogsz fejlődni!


Ha kiszámolod, ez napi 8 perc rajzolást jelent!

Ez teljesen megvalósítható, igaz?

BÓNUSZ III.: Megkapod 15 híres festmény festéséről szóló videófelvételt!
Értéke: 149.850 Ft

mentorprogram-bonusz

Megkapod 15 híres festmény megfestéséről szóló videófelvételt, melyekkel még többet gyakorolhatsz és egyedi stílusokat ismerhetsz meg! A felvételek értéke egyenként 9.990 Ft!

Ezek a képek várnak:

 • Kék ruhás hölgy, Mákvirág, Santorini,
 • Páros tánc, Fehér ruhás hölgy, Rózsaszín ruhás nő,
 • Fekete ruhás hölgy, Kék ruhás nő csellóval, Párizsi nő,
 • Zöld kapu, Piros ruhás hölgy, Viharos tenger,
 • Mediterrán táj, Rózsaszín kert, Tulipánok

Egy ilyen festmény elkészítésének az ideje a kép méretétől függően 6-10 óra.


Te inkább rajzolnál vagy festenél a Mentorprogramba?

Esetleg mindkettő?

Vigyázz ne vállald túl magad, haladj apránként!

Először rajzolj, aztán fess!

BÓNUSZ IV.: Művészeti Karnevál felvétele!
Értéke: 87.880 Ft

mentorprogram-bonusz

4 interaktív 4-5 órás gyakorlati workshop felvételeit kapod meg, melyek értéke egyenként 9.990 Ft:

 • Rajzolj együtt Valentin Péterrel 5 órán át!
 • Készíts el egy pasztell képet 4 óra alatt Máté Sándorral!
 • Fess meg egy akrilfestményt 5 óra alatt Bosa Sándorral!
 • Készíts el egy olajképet Déri Gáborral 4 óra alatt!

8 izgalmas és inspiráló 1 órás előadás is vár rád, melyek értéke egyenként 5.990 Ft:

 • Esztergályos Cecília színésznő - Hogyan ismerkedett meg a színésznő a festészettel?
 • Galla Miklós humorista - Milyen stílusban alkot legszívesebben a humorista?
 • Tarján Zsófi énekesnő - Miért szeret igazán alkotni az énekesnő?
 • Dr Elek János vegyész, analitikus - Hogyan döntötte el a vegyész, hogy Degas képe eredeti vagy hamisítvány?
 • Dr Rab Árpád jövőkutató - Milyen hatással lesz az AI a művészetre?
 • Klujber Dénes galéria tulajdonos - Milyen szempontok fontosak egy kép árazásánál?
 • Pongor-Juhász Attila üzleti mentor - Hogyan legyél elégedettebb a 21. században?
 • Füzesi-Kulcsár Szilvia művészetterapeuta - Hogyan hat a festék a pszichénkre?

BÓNUSZ V.: Izgalmas interjúk az Országos Rajzfesztiválokról!
Értéke: 49.950 Ft

mentorprogram-bonusz

Megkapod a 2023-as és a 2024-es Rajzfesztiválon készült felvételeket, melyek 6 izgalmas interjút foglalnak magukban, melyek értéke egyenként 5.990 Ft:

Ezek a különleges előadók várnak:

1. Déri Gábor, aki a klasszikus olajfestés, egyik legnagyobb hazai szakértője!

2. Máté Sándor pasztellfestő művész, aki a fények megjelenítésének fekete öves mestere!

3. Professzor Dr. Vass Zoltán, aki a rajzelemzés legnagyobb szakértője, pszichológus, egyetemi tanár!

4. Gál Melinda, aki a fotórealisztikus pasztell portrék női nagymestere!

5. Knapek Éva, aki elismert pszichológusként egy különleges önismereti utazásra invitál: "Hogyan növeld az önbizalmad?" témában!

6. Árvai Péter, aki spirituális mentorként elvezet a flow tudatállapot rejtelmeibe!

BÓNUSZ VI.: "A fotórealisztikus rajzolás 10+1 titkos trükkje" videósorozat!
Értéke: 9.990 Ft!

VADI ÚJ TANANYAG - KIZÁRÓLAG A MENTORPROGRAMBAN!

mentorprogram-bonusz

10+1 profi trükköt osztunk meg veled, amelyek segítségével műveid nem csak realisztikusak, de FOTÓrealisztikusak, azaz FÉNYKÉPhatásúak lesznek!

Tűnj ki a rajzaiddal a tömegből!

A csomag tartalmazza:

 • A TELJES fotórealisztikus rajz elkészítését bemutató videósorozat
 • 90 perces előadást a fotórealisztikus rajzolásról

Ennek a különleges, vadiúj technikának az elsajátítása máshol nem elérhető, még tantermi tanfolyamainkon sem tanítjuk!

BÓNUSZ VII.: Különleges tanulói kedvezmények!
Értéke: Felbecsülhetetlen!

mentorprogram-bonusz

20% kedvezményt kapsz a Valdor Art minden Tantermi tanfolyamára, Táborára!

Bármelyik tantermi tanfolyamunk is érdekel, Mentorprogram tagságodnak köszönhetően 20% kedvezménnyel vehetsz részt rajta!

10% kedvezményt kapsz 3 országos Művészellátóba!

Mint a Valdor Art ügyfele kedvezményesen vásárolhatsz a 3 országos lefedettségű Művészellátóban, akár személyesen és online is.

Mennyi IDŐRE lesz szükséged, hogy szemet gyönyörködtető, kiállításra méltó képeid szülessenek?

rajztanulás-otthon

Mit gondolsz? Szerinted mennyi időt kell rászánnod a gyakorlásra havonta, hogy szemet gyönyörködtető képek kerüljenek ki a kezeid közül? Sokat? Mennyi Neked a sok? Eláruljuk:

Ha mindössze 4 órát szánsz rajzolásra HAVONTA,

ami 8 percet jelent NAPONTA,

akkor év végére már óriásit fogsz fejlődni.

Az emberek mindig leértékelik, hogy mire lehetnek képesek hosszútávon, és mindig túlértékelik, hogy mire lesznek képesek rövid távon. Ne ess abba a hibába, hogy megvárod a "tökéletes időpontot" a kezdéshez.  Már az is hatalmas előrelépést jelent, ha naponta csak néhány percet szánsz erre a tevékenységre a semmi helyett.

Emlékezz, minden nagy utazás az első lépéssel kezdődik! Kezd el ma, és légy büszke minden apró fejlődésedre!

jobb agyféltekés rajzolás

Miért érdemes csatlakoznod?

Ha csak belegondolsz az alábbi a mondatok jelentőségébe, a kérdés értelmetlenné válik!

 • "Gondolj arra a pillanatra, amikor rájössz, hogy képes vagy túlszárnyalni önmagad."

 • "Képzeld el, hogy része vagy egy közösségnek, ahol mindenki bátorít és inspirál."

 • "Gondolj arra az örömre, amikor megosztod első nagy sikerélményedet egy olyan személlyel, aki hisz benned."

 • "Képzeld el, ahogy megfogod a ceruzát vagy ecsetet, és egy új világ tárul eléd, tele lehetőségekkel."

 • "Gondolj arra a pillanatra, amikor egy festményed vagy rajzod megérint másokat, és látod a hatását." 

 • "Képzeld el azt a pillanatot, amikor egy festményeden keresztül sikerül kifejezned azokat az érzéseket, amelyeket szavakkal soha nem tudnál."

 • "Gondolj arra a melegségre, amit akkor érzel, amikor műveid inspirálják és gyógyítják azokat, akik látják őket."

 • "Képzeld el, hogy milyen érzés lehet látni, ahogy saját képességeid virágzanak és növekednek."

Garanciák, amik Téged védenek!

100% Fejlődési garancia

Ha az első 1 hónap lejárta után, úgy érzed, hogy nem tanultál, nem fejlődtél semmit, akkor visszafizetjük a program árát! Látod  nem vesztesz semmit!

100% Siker garancia

Ha az 1 év lejárata után nem készül el egyetlen egy kiállításra méltó képed sem, akkor az éves program árának a kétszeresét fizetjük vissza!

100% Öröm garancia

Ha a rengeteg öröm és sikerélmény nem változtatja pozitív irányba az életedet, akkor az 1 év lejárata után vendégünk vagy a következő tanévre is!

Három csomag közül tudsz választani!

Mindenképp nézd meg a videót!

Miben több az Áttörés csomag a Kezdő lépéseknél?

 • Azonnal visszajelzést kapsz az otthon készített munkáidra és pontosan tudni fogod, hogy mit érdemes még javítani rajta.
 • Részt vehetsz havi 2 db 4 órás gyakorló workshopon online közvetítés segítségével. A saját otthonod kényelméből követheted az élő workshopokat. Mindent mondunk és mutatunk, Neked csak le kell követni.

Miben több az Elit Mesterkurzus az Áttörés csomagnál?

 • A teljes figyelmünket Neked adjuk havonta 2 napra Budapesten tantermi tanfolyamainkon. Minden egyedi elképzelésedet, kívánságodat, ötletedet teljesítjük. Segítünk a megvalósításban!
 • Az összes szükséges rajz és festőfelszerelést megkapod tőlünk. Neked nem kell külön beszerezned semmit.

Válaszd az "Áttörés" vagy az "Elit" csomagot és készítsük el együtt ezeket a képeket ÉLŐBEN online közvetítés segítségével!

Feltétlenül nézd meg a videót!

Havonta 1 db rajzot és 1 db festményt készítünk ezeken a 4 órás RAJZ ÉS FESTŐS WORKSHOPOKON!

Mindent mondunk és mutatunk élőben, Neked az otthonod kényelméből csak követni szükséges.

Megmutatjuk, hogyan rajzolj és fess portrét és  tájképi elemeket:

felnőt, vizet, fákat, bokrokat, ködös hatású képeket.

Látod, hogy most igazán érdemes Mentorprogramosnak lenned.

Válaszd a Mentorprogram Áttörés vagy Elit csoportját és vegyél rész ezeken az ÉLŐ workshopokon!

Jelenleg, több mint 800-an tanulnak a Mentorprogramunkban! Várunk Téged is szeretettel!

Válassz a csomagok közül!

FONTOS! Amíg tagja vagy a programnak, addig az ár soha nem fog emelkedni!

KEZDŐ LÉPÉSEK
S
ÁTTÖRÉS
M
ELIT MESTERKURZUS
L
Teljes hozzáférés a Valdor Art minde online oktatóanyagához
Letölthető anyagok, rajzminták, gyakorlólapok
42 leckéből álló Sikerút, hogy lásd a fejlődésed
Havi 2 db élő kérdezz-felelek webinár (visszanézhető)
Zárt Facebook csoport közösség
Budapesti Kiállítás évente egyszer
További Bónuszajándékok
Mentorálás! 24 órán belül videóban értékeljük a képeidet
Havi 1 db 4 órás élő rajzolás online közvetítéssel! (visszanézhető)
Havi 1 db 4 órás élő akril festés online közvetítéssel! (visszanézhető)
Havi egyszer 2 napos tantermi tanfolyam Budapesten! IDŐPONTOK>
Minden szükséges rajz és festő felszerelés biztosítunk!
Havi díj7 990 Ft/hó    
Havi díjat választok
16 990 Ft/hó   
Havi díjat választok
65 000 Ft/hó   
Havi díjat választok
Féléves díj: 1 hónap ajándék6 658 Ft/hó    
39 950 Ft/félév
Féléves díjat választok
14 158 Ft/hó   
84 950 Ft/félév
Féléves díjat választok
Éves díj: 2 hónap ajándék6 658 Ft/hó    
79 900 Ft/év   
Éves díjat választok
14 158 Ft/hó   
169 900 Ft/év  
Éves díjat választok
59 583 Ft/hó   
715 000 Ft/év  
Éves díjat választok

Nézd meg mit mondanak azok, akik a Mentorprogramban tanulnak! Lapozz oldalra!

Hallgasd meg mit mondanak a "Művészeti Elit Mesterkurzus" tanulóink!

Nézd meg a videót!

Személyes belső motivációnk, hogy a rajz és festés tanuláson keresztül megtapasztald:

Át tudod lépni a saját korlátaidat!

A belső átalakulást imádjuk látni, ahogyan a kezdeti önbizalomhiányból "Nekem ez úgysem fog menni" szintről eljuthatsz a saját kiállításig!

A legfontosabb, hogy megértsd az alkotáson keresztül, hogy számos rejtett képességgel rendelkezel, amiket az élet más területén is használni tudsz.

Ha így érzed: "Most nem tudok erre költeni!"

Akkor válts nézőpontot: "Önmagad fejlesztése - a tanulás - soha nem költség, hanem befektetés!
Befektetés önmagadba, a jövődbe!"

rajtanulás-otthon

Érthető, hogy aggódsz a költségek miatt. A kezdeti befektetés sokszorosan megtérülhet azáltal, hogy új képességeket szerezhetsz, amelyekkel akár pénzt is kereshetsz a jövőben.

Ahogy haladsz a tanulás útján és látod a saját fejlődésedet, ez erősíti az önértékelésedet és bátorít arra, hogy új kihívásokkal szembenézz. Emlékezz, az önmagadba való befektetés a legértékesebb befektetés, amit tehetsz, mert a belső növekedés és az önbizalom hosszú távon minden területen megtérül.

 

A rajzolás a festés több, mint egy hobbi!

Az alkotás és a vele járó folyamat nem más, mint:

Menedék, egység, művészet, szabadság, önbizalom, elvonulás, flow, meditáció, feltöltődés, elismerés, öröm, sikerélmény!

Amit még tudni érdemes! - Gyakran ismételt kérdések!

 • Hogyan fogod elérni a Tanulói felületet?
 • Be kell jelentkezned a Valdor Art honlapjára felhasználóneveddel és jelszavaddal!
 • Hogyan fogom megkapni a rajzfeladatokat?
 • A filmek mellől saját gépre letöltheted, kinyomtathatod a hozzá kapcsolódó gyakorló feladatokat és minta rajzokat.
 • Az összes oktató programot látni fogom egyszerre vagy a haladásom során jelenik meg egyre több videó?
 • Az összes oktató programot látni fogod egyszerre. A filmeket olyan sorrendben töltöttük fel, amilyen sorrendben haladni érdemes.
 • Hogyan fog működni az online csoportos konzultáció?
 • Zoom-on keresztül tudunk beszélni egymással. Ha nem tudsz részt venni egy-egy élő Zoom-os konzultáción, akkor később visszanézheted.
 • Mire jó a programhoz kapcsolt Facebook csoport?
 • Ez lesz az a felület, ahová feltöltheted a munkáidat és kérdezhetsz is tőlünk, ha hónap közben elakadtál!
 • Kötelező egy évre előfizetni?
 • Nem! Fizetheted havonta is a díjat! Ha úgy döntesz, hogy egy évre kifizeted a tagságod, akkor 2 hónapot ajándékba adunk.
 • Van-e átváltási lehetőség a csomagok között? pl. Alap csomagról Prémium csomagra váltani?
 • Igen!
 • Mennyibe fognak kerülni a rajzeszközök?
 • Ha az Elit csomagot választod, akkor a rajzeszközök árát tartalmazza a csomag. Minden másik csomaghoz kapsz egy 10%-os kupont két országos lefedettségű művészellátóhoz, ahonnan könnyen beszerezheted a szükséges eszközöket. A szükséges eszközök listáját le tudod tölteni a filmek mellől, de el is fogjuk küldeni.
 • Mi van ha lemaradok?
 • Mindenki olyan tempóban haladhat, amennyire az ideje engedi. Bármelyik résznél is tartsz személyre szabottan tudunk segíteni.
 • Kiszállhatok-e a programból amikor akarok?
 • Igen! Ez esetben elveszted a teljes jogosultságot a programhoz és a kedvezményeket.
 • Szüneteltethetem-e a tagságomat?
 • Ha abbahagyod a programot és szeretnél újra csatlakozni, akkor ezt a következő program indításakor tudod megtenni az adott év díjaival.
 • Mi van ha engem például csak a festés érdekel?
 • Akkor a festésben fogunk Téged segíteni! A festéssel kapcsolatos filmeket nézd meg és ebben a témában is kérdezhetsz tőlünk bármikor
 • Mikor nézhetem a filmeket? Mennyi ideig lesznek elérhetőek?
 • A filmek 0-24 óráig bármikor elérhetőek, akárhányszor megnézheted őket, amíg az előfizetésed tart.
 • Van még kérdésed?
 • Írj nekünk az info@valdorart.hu-ra

 

"Számomra a programotok olyan, mint a szomjazónak a víz! Köszönöm, hogy ezt csináljátok!"

3 ÉRTÉK, AMIT CSAK MI TUDUNK NYÚJTANI NEKED!:

komplett oktatási rendszer

Komplett oktatási szisztémával rendelkezünk!

Nálunk mindent megtalálsz egy helyen, ami a rajz és festés tanulással kapcsolatos. Közérthető mégis szakszerű megfogalmazásban kínáljuk a tudást, így lesz a megfoghatatlannak tűnő művészetből bárki számára tanulható képesség!

támogatás

Nem csak tanítunk, hanem a megvalósításban is támogatunk!

Személyre szabott mentorálásunkkal biztosítjuk, hogy valóban elsajátítsd a különböző technikákat. A közösségünk részeként inspirációt és konkrét útmutatást nyújtunk minden egyes lépésnél, hogy a művészeti utad során folyamatosan fejlődhess.

személyes fejlődés

Nálunk a fókusz a személyes fejlődéseden van!

Odafigyelünk rád! Nem csak a tudást adjuk át, hanem biztatást, dicséretet, építő kritikát, kiállítás lehetőségét. Mindent megadunk, hogy épüljön az önbizalmad, az önértékelésed a rajz és festés tanuláson keresztül. Azért, hogy elhidd: többre vagy képes, mint elsőre hinnéd magadról.

Jelenleg, több mint 800-an tanulnak a Mentorprogramunkban! Várunk Téged is szeretettel!

Válassz a csomagok közül!

FONTOS! Amíg tagja vagy a programnak, addig az ár soha nem fog emelkedni!

KEZDŐ LÉPÉSEK
S
ÁTTÖRÉS
M
ELIT MESTERKURZUS
L
Teljes hozzáférés a Valdor Art minde online oktatóanyagához
Letölthető anyagok, rajzminták, gyakorlólapok
42 leckéből álló Sikerút, hogy lásd a fejlődésed
Havi 2 db élő kérdezz-felelek webinár (visszanézhető)
Zárt Facebook csoport közösség
Budapesti Kiállítás évente egyszer
További Bónuszajándékok
Mentorálás! 24 órán belül videóban értékeljük a képeidet
Havi 1 db 4 órás élő rajzolás online közvetítéssel! (visszanézhető)
Havi 1 db 4 órás élő akril festés online közvetítéssel! (visszanézhető)
Havi egyszer 2 napos tantermi tanfolyam Budapesten! IDŐPONTOK>
Minden szükséges rajz és festő felszerelés biztosítunk!
Havi díj7 990 Ft/hó    
Havi díjat választok
16 990 Ft/hó   
Havi díjat választok
65 000 Ft/hó   
Havi díjat választok
Féléves díj: 1 hónap ajándék6 658 Ft/hó    
39 950 Ft/félév
Féléves díjat választok
14 158 Ft/hó   
84 950 Ft/félév
Féléves díjat választok
Éves díj: 2 hónap ajándék6 658 Ft/hó    
79 900 Ft/év   
Éves díjat választok
14 158 Ft/hó   
169 900 Ft/év  
Éves díjat választok
59 583 Ft/hó   
715 000 Ft/év  
Éves díjat választok
 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: