1430

Tantermi tanfolyamok és táborok haladó rajzolóknak!

Elvégezted már a kezdő rajzolóknak szóló jobb agyféltekés rajztanfolyamot? Várunk Téged egy újabb különleges utazásra: a színek világába és a haladó rajztechnikákba.

Tantermi OLAJ festő tanfolyam

A 2 napos olajfestő tanfolyamot több lépcsőben építettük fel! Minden két napban témaspecifikusan mást és mást fogsz tanulni, tudásszintedtől függően!

Nézd meg mit fogsz megtanulni pontosan!

Válassz az időpontok közül!

Tantermi gyakorlónap: Festő klub (AKRIL)

A festő klubok 1 napos képzések, ahol a téma a repro festés! A festőklub célja, hogy élményt adjon és gyakorold a különböző ecsetkezelési technikákat.

Nézd meg milyen témák lesznek az egyes klubnapokon!

Válassz az időpontok közül!

Tantermi portré RAJZolás mesterkurzus

Ezen a rajztanfolyamon megtanulod a nagyítás 3 technikáját és az árnyékolási technikák 5 típusát. Elmélyülhetsz a haj és a szemrajzolás minden részletébe. A rajztanfolyamon referencia fotó alapján, kétszeres nagyításban fogsz rajzolni az általad preferált árnyékolási technikával.

Válassz az időpontok közül!

 

Tantermi AKRIL festő tanfolyam

A tanfolyamok 2 lépcsősek, azaz 2 x 3 nap alatt, a kezdőtől a mesterszintig fokozhatod tudásodat. Megtanulod a színelméletet, a színkeverést, az ecset és a festőkés kezelését.

Válassz az időpontok közül!

Tantermi PASZTELL kréta tanfolyam

A pasztell kréta tanfolyamok 3 lépcsősek azaz 3 x 2 naposak, a kezdőtől egészen a mester szintig fokozhatod pasztell festészeti tudásod! Nézd meg mire leszel képes a pasztell tanfolyam után!

Válassz az időpontok közül!

 

Tantermi gyakorlónap RAJZklub

A rajzklub 3 fő célja: gyakorlási lehetőség, új technikák kipróbálása, segítség nyújtás.

Nézd meg mi lesz a téma az egyes klubnapokon!

Válassz az időpontok közül!

Alkotó és festő tábor

Itt minden haladó technikát kipróbálhatsz. Festhetsz, pasztellezhetsz. Alkothatsz színes ceruzákkal, kipróbálhatod a vegyes technikát! Alkotó tábor ahol a lélek megpihen!

Válassz az időpontok közül!

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: